Boeken webshop

Boeken webshop

Ervaar het gemak van een eigen webshop, waarin u zelf uw boeken, e-books en cursussen aanbiedt. De nieuwe uitgever onderhoudt de techniek en bewaakt het proces, zodat u zich kunt concentreren op de verkoop en marketing van uw uitgaven. 

 

Order verwerking

Zijn uw uitgaven ondergebracht bij CB, dan kunt u deze informatie direct importeren in de webshop en up-to-date houden. 

De webshop biedt verschillende fulfilment oplossingen, zoals uitlevering via CB logistics. Koppelen met andere fullfilment partners is natuurlijk ook mogelijk. Maar de webshop biedt u ook de mogelijkheid om de uitlevering van de orders in eigen beheer te houden.

 

Veilig betalen

Betalen kan uiteraard met de iDeal-module van uw eigen bank. De nieuwe uitgever zorgt ervoor dat de koppeling tussen uw bank en uw webshop betrouwbaar is en blijft. U kunt ervoor kiezen om uw klanten op factuur te laten bestellen.

 

Acties en korting

De winkelmand van de webshop voorziet in kortingsmodellen en berekeningen voor verzendkosten en internationale BTW-afdracht.

Prikkel uw klanten met verschillende acties, zoals een tijdelijke actieprijs of korting op basis van een actiecode.

 

Vindbaarheid

De webshop is SEO geoptimaliseerd volgens de meest recente Google update. Het gedrag van de bezoekers wordt, vanaf moment van binnenkomst tot aankoop, in kaart gebracht via Google Analytics. Zo krijgt u een duidelijk beeld van uw klanten en kunt u het aanbod op hun gedrag afstemmen.

 

Design 

Bij een goede webshop hoort een mooi grafisch ontwerp. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een aantrekkelijk effectief design.

 

Integratie met uw organisatie

Aansluiting van de webshop op uw organisatie en overige IT-systemen is eveneens mogelijk. Zo kunt u klantgegevens synchroniseren met het CRM of het ordersysteem koppelen aan uw administratie. Met de nieuwe uitgever haalt u kennis en ervaring binnen met het opzetten van datakoppelingen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Voorbeelden

Webshop NT2 (Nederlands als Tweede Taal)      nt2.nl
Uitgeverij Paris uitgeverijparis.nl
Boom Psychologie boompsychologie.nl
Boom Filosofie boomfilosofie.nl
Law At Web lawatweb.nl

Vraag een demo aan

Krijg inzicht in de mogelijkheden

Bel mij

Kies een geschikt moment

Contact via mail

Voor vragen of meer informatie